Communiefeest- Fam. Romeijnders

Type: Communiefeest
Aantal personen: 240
Catering: Silverspoon

Het communiefeest vond plaats in de volledige evenementenhal.
Er was plaats voorzien zodat de 240 gasten heerlijk konden tafelen. De decoratie en inkleding van de zaal werd in de juiste sfeer ingekleed. Bovendien werd er gebruik gemaakt van de videowall, om doorheen de dag sfeerbeelden van de communie te tonen.

Ook het ruime buitenterras en de parking werden volluit benut. Met een springkasteel van maar liefst 25! Meter lang was er de mogelijk voor de kinderen om op een veilige manier te spelen op de aangrenzende afgesloten parking. Dankzij het buitenterras werd er een perfect verbinding gemaakt tussen evenementenhal en parking.

Doorheen de namiddag was er een receptie, waarna de gasten culinair konden genieten van een seated dinner.  Deze was op maat gemaakt was door exclusive cateraar Silverspoon.
Nadien was er een aansluitend dansfeest met deejay.

 

 

 

 
“We hebben jullie evenementenlocatie via internet gevonden, jullie aangesproken en héél snel reactie gekregen. De communicatie verliep vlot, niet te formeel, alles werd duidelijk afgesproken: goede afspraken maken immers goede vrienden! De dag zelf was top! De zaal was hoe we het verwacht hadden, (want door jullie drukke agenda en de moeilijkheid van ons om niet tot bij jullie te geraken, hadden we de zaal niet in zijn geheel kunnen zien) tafels netjes gezet en gedekt, dessertenbuffet in de midden, de dansvloer was ook niet te groot en niet te klein. Als we iets vroegen aan het personeel , de event coordinator Miguel (extra tafel buiten voor de ontvangst, de stekkers van het springkasteel,…) werd het meteen opgelost. Het weer was goed, waardoor we buiten konden aperitieven op het ruime terras, de kinderen konden veilig in het springkasteel, aansluitend op de ruime parking. Silverspoon was ook meer dan top! Alle bordjes verzorgd én warm! Hier ook duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen., De kamers waren zeer verzorgd en het ontbijt was enorm uitgebreid, goede service en lekker!! Kortom: een aanrader!!!  (Maar niet te veel… Als we nog is een feestje willen geven, dat jullie niet volboekt zijn he!) “
Fam. Romeijnders

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vergelijkbare berichten

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang al onze updates driemaandelijks in uw mailbox!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk al onze mogelijkheden van kwaliteitsvolle events,
tot eersteklas hotelervaring!