Geniet met volle teugen

Van een trouwfeest, over een teambuilding, tot een seminarie: elk event heeft zijn eigen culinaire voorkeuren. De ene haalt graag alle toeters en bellen boven, terwijl de andere liever uitpakt met een kraakverse broodjeslunch. En waar de ene keer zo’n 50 couverts klaargezet moeten worden, schuiven de andere keer meer dan 200 hongerigen aan tafel.

Onder leiding van een ervaren maître en chefkok stemmen ze het menu af op uw event. Een zomerse barbecue? Een verkwikkend ontbijtbuffet? Of alleen een koffiepauze?
Alle formules – hoe groot of klein ook – zijn mogelijk.
Altijd even vers en steeds tot in de puntjes verzorgd. Daar mag u vanop aan.

 

Inhouse Catering

Culinaire ambiance

  • Van een koffie-ontvangst met iets zoets tot een walking dinner: onze culinaire cateringconcepten passen zich vlot aan uw event aan.
  • Ons ervaren catering-team bereidt alles tot in de puntjes voor in onze eigen keuken.
  • Onder leiding van een ervaren maître en chefkok stemmen ze het menu af op uw event.
  • Allergieën, dieetvereisten of lievelingssmaken: we houden rekening met de voorkeuren van u en uw gasten
  • Enthousiaste bediening alsook culinaire prestaties die om duimen en vingers bij af te likken zijn.

Meer weten?

Testimonial

Huwelijksfeest- Ben & Sofie

Eerst en vooral, willen wij Den Berg  en Silverspoon nogmaals van harte bedanken voor het geweldige ontvangst én organisatie van ons huwelijksfeest…

Lees meer

GROOT OF KLEIN EVENT GEPLAND?

Met zijn 700 m2 biedt de eventhal meer dan genoeg ruimte voor zo’n 600 gasten. Eerder een bescheiden evenement op de planning?
Dan splitst de zaal zich vlot in twee dankzij de geluidsdichte scheidingswand. Zo stemt u de ruimte eenvoudig af op uw feest.

Parkeer voor de deur

Rondom de eventhal wacht meer dan voldoende parkeergelegenheid. Bezoekers vinden snel een plekje op de bewaakte privéparking met 300 plaatsen, en leveranciers krijgen hun eigen parkeerzone met vlotte toegang tot de eventlocatie.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?