#EVENTFACT – De toekomstige trends voor events

Wat gisteren ‘hot & trendy’ was, is morgen alweer passé. De eventsector staat niet stil en als organisator moet u mee evolueren. Bij Den Berg helpen we u een handje: we volgen de trends op de voet en wekken ze maar wat graag tot leven bij uw volgende evenement.

Meer dan werken alleen
Ook in 2020 focussen we volop op een gezonde work-life balance. Iets waarop events inspelen door na een vergadering, congres of seminarie tijd te maken voor ‘rust en ontspanning’. In het beste geval gebeurt dat op de locatie zelf. Kies daarom een omgeving die wat te bieden heeft op het vlak van wellness , natuur, cultuur of culinaire ontdekkingen.

Groen als themakleur
De laatste jaren namen de 3 P’s van maatschappelijk verantwoord ondernemen – people, planet en profit – weer meer en meer hun plek in de spotlights op. Bij events vertaalt zich dat naar meer aandacht voor groen en duurzaam. Uw gasten verwachten lokale insteken, milieuvriendelijke oplossingen en verantwoorde catering .

Innovatie & Interactie
Technologie speelt een steeds grote rol in ons leven en dat heeft ook een impact op onze events. Meer dan ooit willen bezoekers verrast worden door innovaties en technologische hoogstandjes  – van gezichtsherkenning bij de ontvangst, over productlanceringen met een VR-bril, tot gamification als teambuildingactiviteit.

Een wow-gevoel creëren, daar draait het om. Vandaag én morgen.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vergelijkbare berichten

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang al onze updates driemaandelijks in uw mailbox!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk al onze mogelijkheden van kwaliteitsvolle events,
tot eersteklas hotelervaring!