EXLUSIEVE EVENTLOCATIE MET ALLE MODERNE FACILITEITEN INCLUSIEF

Of u nu een meeting, conferentie, seminarie of ander event organiseert, u hebt sowieso heel wat dingen nodig. Van heel eenvoudige dingen zoals tafels en stoelen tot soms heel specifieke zaken zoals een videowall. Bij eventhal Den Berg vindt u al die zaken op één locatie.

Onze eventhal: gepast voor elke gelegenheid

Wens je een vrijblijvende rondleiding?

WELKOM IN DEN BERG

Den Berg is een evenementenlocatie die opvalt door een strak en elegant design. Zo vindt u in de inkomhal van het 4-sterrenhotel met 30 hotelkamers een gezellige loungebar en het restaurant voor 60 gasten. Zowel het hotel als de eventhal hebben een eigen terras met bijhorende tuin.

FEESTZAAL

Receptie voor 20 zakenrelaties? Walkingdinner op uw trouwfeest? Of een zittend diner voor 500 personen? Eventlocatie Den Berg verzorgt uw event tot in de puntjes. Goed om weten: de feestzaal is ook perfect toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een event met een kleinere groep? Met een grote scheidingswand verkleinen we uw feestzaal. 

onze faciliteiten

VIDEOWALL

4×4 schermen 49”, dus 4,31 op 2,43 m

Multi monitoring opstelling
Mogelijkheid om in 4 kwadranten te splitsen beweegbaar, kan dus de DJ BOOTH laten verschijnen.

Efficiente draadloze verbinding via Clickshare.

 

SHOWBELICHTING

Standaard is een egale en individuele belichting van de podia aanwezig, voor onder andere speeches, congressen, huwelijken en productlaunches in onze eventzaal. Daarnaast zijn beide podia standaard frontaal uitgelicht en is er sfeerbelichting in de zaal door middel van beweegbare spots met flexibele aanpassing van lichtstanden. Dansvloerbelichting en showbelichting is voorzien op 2 plaatsen in de zaal.

 

De ideale locatie voor een onvergetelijk event?

Den Berg zwaait met plezier zijn deuren open.