Huwelijksfeest- Ben & Sofie

Type: Huwelijksfeest
Aantal personen: 190
Catering: Silverspoon

Het huwelijksfeest ging van start met een receptie op het ruime buitenterras, dat dankzij de perfecte weersomstandigheden een aangename troef was. Na de receptie konden het trouwkoppel en hun gasten genieten in de volledige evenementenhal van een uitgebreid seated diner die verzorgd was door exclusive cateraar Silverspoon.

Na het diner, was het tijd voor de openingsdans en vervolgens het dansfeest. Hiervoor was reeds op voorhand voldoende dansruimte voorzien, zodat de gasten niet verplicht waren de tafel te verlaten.

Doorheen het hele trouwfeest stond onze event coordinator Miguel ter beschikking om het feest te verzorgen van assistentie waar nodig.

Eerst en vooral, willen wij Den Berg  en Silverspoon nogmaals van harte bedanken voor het geweldige ontvangst én organisatie van ons huwelijksfeest. Alles verliep naar wens, het team van Dan, Maître van Silverspoon, (en uiteraard Dan zelf ;) ) zijn zeer professioneel te werk gegaan en hebben een grote indruk achter gelaten. We hebben meerdere malen van onze gasten mogen horen dat dit één van de mooiste huwelijksfeesten was die ze al hadden meegemaakt.
Ben & Sofie

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vergelijkbare berichten

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang al onze updates driemaandelijks in uw mailbox!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk al onze mogelijkheden van kwaliteitsvolle events,
tot eersteklas hotelervaring!