#DenBerg – Inhouse catering brengt elk event op smaak

De liefde van uw gasten gaat door de maag. Geen geslaagd event dus zonder een goede catering. Maar waar de ene gelegenheid vraagt om een royaal zevengangenmenu, snakt de andere om een kraakverse broodjeslunch. Hoe uitgebreid of hoe bescheiden ook, het inhouse catering-team van Den Berg serveert het allemaal met evenveel plezier én smaak. Zo voelt elk event zich thuis op onze toplocatie.

Van een trouwfeest, over een teambuilding, tot een seminarie: elk event heeft zijn eigen culinaire voorkeuren. De ene haalt graag alle toeters en bellen boven, terwijl de andere liever uitpakt met een kraakverse broodjeslunch. En waar de ene keer zo’n 50 couverts klaargezet moeten worden, schuiven de andere keer meer dan 200 hongerigen aan tafel. Belangrijk dus dat de keuken zich kan afstemmen op alle wensen.

Voor élk event iets op het menu

Om in te spelen op uw smaak heeft Den Berg een inhouse catering-team klaarstaan dat van alle markten thuis is. Onder leiding van een ervaren maître en chefkok stemmen ze het menu af op uw event. Een zomerse barbecue? Een verkwikkend ontbijtbuffet? Of alleen een koffiepauze? Alle formules – hoe groot of klein ook – zijn mogelijk. Altijd even vers en steeds tot in de puntjes verzorgd. Daar mag u vanop aan.

Aangename service en prijs

Het grootste voordeel van zo’n flexibel inhouse catering-team is dat u uw gasten precies serveert wat ú wilt. En dat het nog lekker is ook: ons ervaren keukenteam test en verfijnt zijn gerechten vooraf maar wat graag in onze restaurantkeuken. Maar er is meer; omdat Den Berg met zijn eigen team werkt, zijn er geen logistieke overheadkosten – wat zich vertaalt in een aangename prijs – en bent u zeker van een vlekkeloze service: onze teamleden dragen één voor één het gastvrije, klantgerichte dna van Den Berg uit.

Kortom, het inhouse catering-team van Den Berg zorgt ervoor dat onze onvergetelijke eventlocatie nog meer in de smaak zal vallen.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vergelijkbare berichten

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang al onze updates driemaandelijks in uw mailbox!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk al onze mogelijkheden van kwaliteitsvolle events,
tot eersteklas hotelervaring!