Klantevenement – 25 Years Auto’s Verschueren

Type: Klantevenement
Aantal personen: 150
Catering: Silverspoon

Auto’s garage Verschueren!
Het klant evenement van Auto’s Verschueren vond plaats ter ere van  het 25 jarig bestaan van garage Verschueren en als kers op de taart ook de 10de verjaardag van Car Coating. Het event ging door in de volledige evenementenhal van Den Berg, waarbij het ontvangst, onder muzikale begeleiding, plaats vond in unit A. Na de receptie werd het buffet geopend in unit B, dit op sprookjesachtige wijze met het openen van de modulaire geluidsdichte wand. Met als resultaat dat de gasten centraal door de zaal hun weg maakten naar het buffet. 
Als kers op de taart was de inkleding van de evenementenhal om sprakeloos van te worden.
Wat een prachtig decor! Mooie bloemen, een rijkelijk buffet en lekkere drankjes mochten uiteraard niet ontbreken!

 

 

Receptie

De ontvangstreceptie had alles wat nodig was om er een topavond van te maken. Twee Champagne ladies in kostuum, stonden paraat om bij aankomst elke gast een hartverwarmend ontvangst te bieden, dit met het aanreiken van een heerlijk glaasje Champagne. Alle gasten hadden de mogelijkheid tot ontspanning te komen en het professionele netwerk momentje te benutten. De receptie werd ondersteund door middel van live muzikaal gezang onder pianobegeleiding. 
Een heerlijk moment om weg te dromen van de aankoop van een Maserati of BMW die in de zaal geparkeerd stonden. 

 

Buffet & Party

Na de ontspannende receptie vond het buffet plaats in het andere gedeelte de prachtig gedecoreerde zaal. 
Centraal in de modulaire én geluidsdichte scheidingswal werden de gasten vriendelijk verzocht om door te schuiven naar het buffet én afterparty!
Het buffet met walking dinner was een groot culinair succes. Nadien werd er nog een groter feest op gang getrapt dat de 50ste verjaardag van Auto’s Verschueren volledig af maakte! Optredens om het feest in gang te trappen, een Deejay om het tot in de late uurtjes te laten duren én open bar met heerlijke drankjes om de dansbenen los te gooien! Een geslaagde cocktail!

 

 

Verschueren

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vergelijkbare berichten

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang al onze updates driemaandelijks in uw mailbox!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk al onze mogelijkheden van kwaliteitsvolle events,
tot eersteklas hotelervaring!