Personeelsfeest- Continental Foods

Type: Personeelsevent
Aantal personen: 180
Catering: Silverspoon

Continental Foods is één van Europa’s meest toonaangevende voedingsbedrijven met vestigingen in België, Finland, Frankrijk , Duitsland en Zweden. Onder meer is Continental Foods gekend voor merken zoals Devos Lemmens, Royco, …

Een bedrijf zijn aanhoudende success wordt gerealiseerd door gedreven, getalenteerde, en vooral gemotiveerde medewerkers. Met die woorden in het achterhoofd organiseerde Fast Forward Events het jaarlijks personeelsfeest voor Continental Foods op de locatie van Den Berg.

Rond de middag kwamen de medewerkers met bussen toe in Den Berg. Om en bij de 180 gasten werden ontvangen met een uitgebreide lunch in de evenementenhal. Dankzij het stralende weer kon er ook gebruik gemaakt worden van het terras.

Na de lunch, was er een award uitreiking en presentatie van het management. Nadien gingen de teambuilding activiteiten van start, dit op de ruime aangrenzende parkings A & B, alsook Unit A en B in de evenementenhal.
Als meeting point, tussen de teambuilding activiteiten door, konden de medewerkers terecht aan de overdekte bar op het terras.

De gasten hadden o.a. de mogelijkheid om in de wereld van VR (Virtual Reality) en Drone flying een ervaring op te doen.
Ook hamerslagen en nageltje klop waren van de partij.

Na een namiddag vol afwisselende activiteiten had exclusive cateraar Silverspoon een heerlijke BBQ voorzien.
Vooraleer de gasten heerlijk konden smullen moest er nog een receptie met prijsuitreikingen plaatsvinden, dit om de ‘beste’ teams van de activiteiten in de bloemetjes (in dit geval met een beker) te zetten.

 

 

 

“ Een zeer aangename locatie, met een toffe samenwerking met alle medewerkers. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een goede persoonlijke assistentie van zowel de voorbereidingen (flow, zaalindeling,…) als de begeleiding tijdens het evenement. “
Marije Hallez (Fast Forward Events)

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vergelijkbare berichten

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang al onze updates driemaandelijks in uw mailbox!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk al onze mogelijkheden van kwaliteitsvolle events,
tot eersteklas hotelervaring!