Personeelsfeest – Takeda Belgium

Personeelsfeest Takeda Belgium bij Den Berg te Londerzeel
Type: Personeelsfeest – Takeda
Aantal personen: 110
Catering: Inhouse Catering

PERSONEELSFEEST – TAKEDA BELGIUM

Maandelijks verbetert farmabedrijf Takeda Belgium met zijn geneesmiddelen het leven van 2,7 miljoen patiënten in België en in Luxemburg. Straffe cijfers waarvoor het bedrijf zijn personeelsleden maar wat graag bedankt. Het schakelde daarom eventbureau Seauton in, dat meteen de ruime eventzaal van Den Berg boekte voor een geslaagd personeelsfeest.

Hoewel het putje winter was ontving Takeda Belgium zijn honderdtal gasten gezellig op het terras van Den Berg. Daar was een ruime, verwarmde stretch-tent neergeplant, waarin het personeelsevent op gang werd getrapt. Het officiële startschot volgde daarna binnen in de eventruimte. Tijdens een toespraak en presentatie werd er een blik geworpen op het voorbije werkjaar.

Terwijl de gasten – met glas in de hand en gezellig keuvelend – even de benen strekten, werd de eventruimte vliegensvlug omgevormd. Tijd voor de teambuilding!
Omdat Takeda een Japans moederbedrijf heeft, werd er een initiatieles Japanse drum gegeven. Onder begeleiding van drie masters leefden de gasten zich muzikaal uit. Naast creatief werd het zelfs sportief, want er werd flink op die drums geroffeld. 

Ondertussen had ook het inhouse catering-team van Den Berg niet stilgezeten. Na het muzikale intermezzo mochten de gasten zich tegoed doen aan een walking dinner vol wereldse smaken: van Spaanse albondigas, over Tom Kha Kai met soba noodle, tot traditioneel Vlaams stoofvlees. En wie daarna de muzikale vibes weer voelde opkomen, werd door de dj uitgenodigd op de dansvloer. Wees maar zeker dat dit geen twee keer gezegd moest worden…

 

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vergelijkbare berichten

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang al onze updates driemaandelijks in uw mailbox!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk al onze mogelijkheden van kwaliteitsvolle events,
tot eersteklas hotelervaring!