STANLEY BLACK & DECKER – BENELUX PARTNERS

Type: Stanley Black & Decker
Aantal personen: 400
Catering: Den Berg

DRIE DAGEN FEEST MET STANLEY BLACK&DECKER

Stanley Black&Decker is al meer dan 100 jaar een trouwe metgezel van veel doe-het-zelvers. De voorbije eeuw groeide het productengamma stevig uit – van boormachines tot tuingereedschap. Een deel van dat gamma werd tijdens een driedaags klantenevent nog eens extra in de spotlights gezet bij den Berg. 

Met Batibouw in het vooruitzicht, besloot gereedschapsfabrikant Stanley Black&Decker Benelux zijn beste klanten en zakenrelaties te trakteren op een preview van zijn populairste producten én hun aantrekkelijkste condities. Ze vonden hiervoor meer dan plaats genoeg bij Den Berg. Op drie dagen tijd ontving het bedrijf maar liefst 400 klanten en zakenrelaties.

Dag vol productpresentaties
De drie Batibouw-voorbeschouwingsdagen verliepen telkens even vlekkeloos: starten deden de gasten met een verkwikkende welkomstkoffie, om zich daarna te vergapen aan een van de vele productpresentaties. Die werden ‘s middags onderbroken voor een stevige broodjeslunch en huisgemaakte seizoenssoep, waarna alle handige Harry’s opnieuw enkele presentaties bijwoonde, gesterkt door een zoet vieruurtje.

BBQ-festijn
‘s Avonds wachtte een sfeervol knetterende barbecue. Van DIY’en geen sprake, want uiteraard nam Den Berg het grillen voor zijn rekening. De in totaal 400 gasten mochten gewoon de benen onder tafel schuiven en genieten van een heerlijk gegrild stukje vlees en vis, aangevuld met een knapperig groentebuffet. Een felgesmaakte afsluiter!

 

 

 

 

Stanley Black & Decker

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vergelijkbare berichten

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang al onze updates driemaandelijks in uw mailbox!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bekijk al onze mogelijkheden van kwaliteitsvolle events,
tot eersteklas hotelervaring!