Events & Hotel Den Berg heet u welkom

Op dagdagelijkse basis proberen wij al onze klanten een zo aangenaam mogelijke experience te bieden. Of het nu om verblijf, meeting room of de  multi-inzetbare evenementenhal met buitenterras gaat.
Voor Den Berg zijn de klanten de number one priority, met termen als gastvrijheid, gedrevenheid en teamspirit hoog in het vaandel. 

Focus op gastvrijheid

Onvergetelijk.
Zo moet elk verblijf, elke meeting en elk event zijn.
Voor minder gaan we niet bij Den Berg. Die hoge verwachtingen lossen we in door steeds een stap verder te gaan: nog meer dan onze goede ligging en ons aantrekkelijk decor, pakken we uit met onze allesomvattende service.
Afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Hier draait het om gastvrijheid – een begrip dat in de genen van onze mensen en de fundamenten van onze organisatie zit.

 

Gedreven team

Een unieke ervaring vraagt om een gedreven team dat alles op alles zet om het u naar uw zin te maken. Precies wat onze ervaren medewerkers dag in, dag uit doen. Ze bereiden alles tot in de puntjes voor en laten niets aan het toeval over.

En dat allemaal met de glimlach. Om een goed geoliede machine te blijven, waakt Den Berg er voortdurend over dat zijn team compleet en complementair is.

Meer te weten komen over Den Berg?

Volg onze activiteiten op de voet op onze nieuws-pagina
of spring eens binnen voor een vrijblijvende rondleiding.

Geïnteresseerd in een job bij Den Berg?

Ontdek al onze huidige opportuniteiten
of stuur je CV in een spontane sollicitatie